onsdag 13. mars 2013 skrevet av: Christopher Sjøgren

MålscorereIlya x 2
Lagoppstillingkim, Niklas, morten, Øystein, lars Petter, Anders, robin, Christian, Nas, Ilya, Johan benken: Ole, Håvard, mehran, Trygve, rune og Fredrik
Beste spillere-
Kort-

Nybyen startet veldig rufsete i denne kampen, Fossen var mest agressive i starten. Keeper Kim hadde 2 store redninger på fem minutter, men det hadde sin pris. Han fikk to skader og måtte bytte senere.

Men mot spillets gang var det Nybyen som scorte først, Christian la inn til Ilya, han tok skudd finte og klinte til. Og stillingen er 0-1 til Nybyen. Etter dette tok Nybyen mer over. Men etter en halvtime spilt ca så kom Fossen på ett angrep, der ble han ene spilleren spilt gjennom. Noe som skulle vært offside, men våre forsvar spillere fortsatte å spille, da gikk en av dem inn i takling på Fossen spilleren og fikk tatt han i stedet, da blåste dommeren straffe, ekstra surt når det skulle blitt blåst offside 3 sekunder før situasjonen.

Straffen de fikk satte de, dermed var stillingen 1-1. Det skjedde ikke stort i kampen, ingen store sjanser mye frem og tilbake. Aldri noen skudd på mål nesten.

I pausen byttet vi 3 stk, Nybyen ville mest i starten, Anders hadde en fin ball til Johan som kom alene mot keeper. Men han traff keeperen i stedet.

Etter dette skjer det ikke mye, ingen lag klarer å få til noe spesielt. Det kommer plutselig en sur snø skur i midten av andre omgang. Etter 75 min ca får Ilya ballen på hjørne av 16 meteren, han bestemmer seg for å skyte etterhvert og han setter den i det lengste hjørnet og Nybyen leder igjen 1-2. Etter dette er det fortsatt Nybyen som har store sjanser. Så kunne fort blitt flere. Fossen virket veldig tamme.

Konklusjonen etter kampen må være at dette var en god treningskamp, vi prøver 2 nye spillere, og prøver ut litt nytt i forsvaret. En grei kamp, var ikke med i starten, men det rettet seg opp etterhvert.