Tirsdag den 26 Februar (seint referat) spilte vi mot Glassverket oppe på Konnerud kunstgress.

LagoppstillingKim, Niklas, Morten, Burim, Lars Petter, Christian, Anders, Tony, Astrit, Robin, Emanuel. benken: Øystein, Trygve, Mehran, Johan, Håvard, Ilya
Beste spillere
Kort

Det var 17 mann som stilte opp til kamp i -7 grader oppe på Konnerud, selv om det var varme på banen så var det masse is på sidene. (sikkert grunnet mild vær på de dagene i forveien) Veldig skummelt å spille på, så derfor bestemte vi oss for å skrenke inn banen på den ene siden.

Det var Glassverket som startet best, de hadde en stor sjanse etter 4 minutter der forsvaret sov litt. Men Kim reddet glimrende.

Glassverket hadde hatt flere kamper allerede, dette var Nybyen sin første kamp for sesongen.

Det var Nybyen som scoret det første målet for dagen, etter en liten flikk fra Emi så var Robin alene med keeper og han bredsia ballen i lengste hjørne og Nybyen ledet 0-1 etter ca 20 min spilt. Etter dette var det Nybyen som ville mest, Glassverket virket veldig tamme på dette tidspunktet. Etter ca 35 min spilt kom Anders på ett raid på høyre siden, han fikk lagt inn forbi hele deres forsvar, på bakerste lå Emi og ventet å bredsidet ballen i mål. 0-2 til Nybyen.

Rett før pause klarer Glassverket å få ett mål ut av ingen ting, en av dem skyter utenfor 16 meteren. I en fin bue over Kim og i lengste hjørne. 1-2 og det var pause.

1 omgang var Nybyen sin, Glassverket kom nesten ikke til noen sjanser, men de sjansene de hadde kunne fort blitt mål. Hadde det ikke hvert for Kim.

Nybyen gjorde 4 bytter i pausen. Etter pausen var det Glassverket som ville mest, de satset veldig offensivt.

I det 60 min kom Anders på nok ett raid på høyre siden, han la inn høyt og på bakerste lurte det en Nybyen spiller og presset Glassverket spilleren til å gjøre en feil. Han headet ballen i sitt eget mål og stillingen ble 1-3 til Nybyen.

Etter dette gikk Glassverket over til en 2-5-3 formasjon når de hadde ballen. De presset veldig men nybyen lå godt bakover, i det 80. min fikk Glassverket en corner, de slo den høyt inn, det ble mye klabb og babb inne i boksen, og plutselig dukket det frem ett bein og den ble satt i mål. Da var stillingen 2-3, og Glassverket jaktet en utligning, Nybyen hadde store sjanser til å kontre, men de maktet ikke å gjøre det. Det hele ebbet ut til en seier for Nybyen.

Lagene hadde hver sin omgang, men Nybyen satte sine sjanser. Ett Nybyen i form ville gjort det enda bedre. Men siden det var første kamp for året, så er vi fornøyde.

Må nok trene på cornere når vi kommer ut på Gulskogen.