søndag 12. mai 2013 skrevet av: Christopher Sjøgren

På fredagen spilte Nybyen sin andre seriekamp for sesongen, Det skulle bli veldig spennende på slutten.

MålscorereRobin x2 (Tony og Johan) Anders N
LagoppstillingAnders Graatrud Fanuelsen Øystein Wang Mehran Marandi Burim Dreshaj Morten Rinker Grensbråthen Håvard Sagmoen Ilya Grønvold Anders Fyrand Nordblom Robin Jordalen Johan Krog Halvorsen Lars Erik Bakken Niklas Vindel Tony Thai Astrit Brovina Fredrik Kristoffersen
Beste spillere-
KortGult- Mehran Anders N

Nybyen startet best, det var vi som hadde mest spill i hele kampen. Det tok 7 min så scorte Nybyen og målet kom faktisk på en corner. Tony la inn og Robin headet den inn i mål. Da ledet Nybyen 0-1. Det skjedde ikke stort i 1. omgang, men Nybyen var mest skumle frempå. Etter pausen i det 47 min, bestemte Anders N seg for å kanskje å lage årets mål. Han klinte til fra 35 meter ca og kontant i mål. 0-2 til Nybyen. I det 50. minutt så kontret Nybyen etter at Sylling ikke fikk til en corner. Plutselig var Johan og Robin alene mot keeper. Johan sentret til Robin som kunne bredside inn ballen og stillingen var 0-3 til Nybyen.

Etter 55 min så scorte Sylling på corner, etter dårlig markering fra Nybyen. 1-3..

Etter 80 min rotet vi det til for oss selv igjen. (forrige kamp ga vi huringen 2-3 mål) Etter en feil pasning fra Nybyen spiller så utligner Sylling til 2-3. Sylling makter ikke å score det siste utligningsmålet og det hele ebber ut i seier til Nybyen.

Banen var ganske tung å spille på. Nybyen fikk kanskje rekord i offside i denne kampen. Ihvertfall 6-7 stk i 1. omgang.