Haukås - Nybyen (veteran)

mandag 29. august 2011 skrevet av: Arve Rönnskär

Vi fikk denne gang en flott start på kampen, og det skulle vise seg at vi taklet favorittstemplet svært godt denne gangen. Samspillet fungerte bedre og bedre utover i kampen, og vi hadde fin kontroll på kampen. Gøy å se at målene kommer på løpende bånd etter en lang ferie.

MålscorereJan Erik: 3 Ronny: 1 Yngve: 1 Arve: 1
LagoppstillingRonny, Arve, Yngve, Geir S., Geir F.O., Lasse, Jan Erik, Gunnar, Tore

Innledning

Vi var nok litt usire på formen foran denne kampen. Hadde ferien satt oss tilbake eller er vi sterkere enn noensinne? Faren for sistnevnte er heldigvis høyst tilstede.

Highlights fra 1. omgang

Starter bra denne gangen med et visst overtak på banespillet. Forløsningen får vi allerede etter 3 minutter, da Lasse og Jan Erik ruller opp langs kanten. Overlater kula til Ronny som løsner et pent skudd. Ballen fyker under keeper og i mål.

2-0 målet er det Jan Erik som står for med godt forarbeid av Yngve. Så får Arve servert ballen av Lasse på 40 meter. Som den egoist han er så går han selv, og putter med et plasert skudd i venstre hjørne. At hjemmelaget reduserer 5 minutter før pause gjør ingenting.

Highlights fra 2. omgang

Spillet bølger nå fram og tilbake. Det tar ca kvarteret før vi setter en av våre store sjanser. Yngve til Jan Erik som putter elegant. Femte målet vårt er det et tilbakespill som Yngve snapper og vips så leder vi 5-1. Så er det Jan Erik show igjen. Han går fra egen banehalvdel og scorer sikkert.

Konklusjon

Mye godt spill og noe dårlig forsvarsarbeid på slutten. Vi vinner allikevel enkelt når vi har disse gutta med spisskvaliteter i laget. Må berømme Jan Erik som denne gang er banens beste.

Assist: Yngve (2), Lasse (1), Jan Erik (1)
Mål: Jan Erik (2), Yngve (2), Ronny (1) og Arve (1)