Nybyen - Haukås (veteran)

tirsdag 27. september 2011 skrevet av: Arve Rönnskär

Lekende lett match igjen mot vår naboklubb. Det ble etterhvert stor forskjell på lagene på en mørk Fjell arena. Kampen ble preget av usedvanlig mange sjanser til begge lag, og spesielt til oss. Alt i alt en komfortabel seier.

Sluttresultat: 8-2 (4-1)

Kampfakta

Dato fredag 19. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdOpphold
Tilskuere4
MålscorereYngve (4), Jan Erik (2), Ronny (1) og Arve (1)
LagoppstillingGeir S., Knut Sverre, Arve, Gunnar, Jan Erik, Ronny, Lasse, Frank, Yngve.
Beste spillere
KortRonny (gult for usportslig opptreden ved ikke å score på kampens største sjanse)

Innledning

God og avslappet stemning før kamp tydet på en seiersvant gjeng på tokt igjen.

Highlights fra 1. omgang

God start på kampen selv om Haukås er farlig frempå ved to tidlige anledninger. I kampens 3. minutt har vi funnet oppskriften. Samarbeid Yngve og Ronny hvor sistnevnte putter elegant. Fire minutter senere er det Gunnar som legger en stikker igjennom til Yngve (som plasserer ballen kontant i nota). Så følger en tørkeperiode hvor vi brenner og svir av de feiteste sjansene. Haukås reduserer på en av sine kontringer - og vips så er det 2-1.

Alt orndner seg like etter da Jan Erik finner ut at han kan føre ballen oppover selv! Fyrer av fra kloss hold utagbart for keeper. Ingen tung ryggsekk denne gang = suksess! 4-1 målet er en lekkerbisken: Frank og Yngve kombinerer hurtig på venstrekanten og den alltid så målkåte Jenssen gjør her ingen feil.

Highlights fra 2. omgang

Det er helt i starten at Ronny pådrar seg gult kort av den myndige dommer Jan Andre. Årsak: Usportslig opptreden ved ikke å score på kampens største sjanse.

Etter 8 minutter er det på'n igjen. Knut Sverre kombinerer med Yngve så Haukås blir småsvimle. Unge Jenssen leker nok en gang inn målet.

De knallharde og hyperfarlige hjørnesparkene til Jan Erik gir så resultater. Gunnar flikker videre til Yngve som setter'n igjen!!!

Ved neste anledning foran motstanderen mål vil også Lasse frem i nyhetssentrum. Sender høflig Jan Erik fram til avslutning. Når denne gutten først har bestemt seg, så er han umulig å stoppe. Så langt leder vi 7-1.

Med 5 minutter igjen vil endelig Arve være med på leken han også. Fin stikker ut til venstre fra Jan Erik, fører ballen noen meter og tupper (skjult for keeper) ballen i hjørnet.

Vi slapper nå godt av, kanskje litt for godt. Haukåsspissen slipper igjennom med et stolpeskudd som de fanger opp og setter bak vår ellers så stabile og gode Geir.

Konklusjon

Mye bra spill og stor bevegelighet i perioder. Slurver endel med avleveringene på forholdsvis enkle pasninger. Allikevel en sterk seier over et stadig vekk hevngjerrig Haukås. Godkjent fra managerens side,

Assist: Gunnar (2), Knut S. (1), Lasse (1), Arve (1), Frank (1), Jan Erik (1), Yngve (1),
Mål: Yngve (4), Jan Erik (2), Ronny (1) og Arve (1)