Nybyen-Haukås (veteran)

tirsdag 19. juni 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Klar (og forventet) seier mot et stadig aldrende Haukås på Fjellbanen. Det ble aldri det tette og spennede derbyet mot naboklubben. Til det var vi bedre på alle plasser. Selv om varmen tok på, så puttet vi hele 7 mål og kontrollerte poengfordelingen sikkert. Noe ble også foreviget av våre filosofiske mentorer.

Resultat: 7-1 (3-0)

Kampfakta

Dato lørdag 20. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdPent
Tilskuere1
Målscorere18 min - Knut Sverre (Knut Sverre); 21 min - Jan (Jan Erik); 28 min - Knut Sverre (Odd Arve); 41 min - Knut Sverre (Arve); 48 min - Gunnar (Knut Sverre); 52 min - Jan Erik (Knut Sverre); 58 min - Arve (Jan);
LagoppstillingMorten, Tore, Lasse, Gunnar, Arve, Knut Sverre, Odd Arve, Erik, Jan Erik, Jan
Beste spillereKnut Sverre - 3 mål, 3 assist
KortIngen

Det ble varmt for begge lag og innstasen kunne gjerne betegnes som feriefotball. Feilpasningene florerte og  sjansene uteble de første 15 minuttene av oppgjøret. Nærmest var bortelaget som også hadde store problemer i varmen. Avsluningene deres skremte ingen, og de forsøkene som kom tok vår alltid sikre Morten seg av. Det skulle gå hele 18 minutter før vi selv får uttelling. Frisparket fra 16 meter satte Knut Sverre kontant i mål, etter selv å ha blitt felt. Det skulle ose selvtillit etter denne episoden av ringreven Lidsheim. Mintter senere har også Jan lyst til å vise seg fra sin beste side. Ekspederer ballen videre fra Jan Erik, og fyrer av et utagbart skudd forbi en ellers god Haukåskeeper. Nå begynner Nybyenmaskineriet endelig å fungere. Etter 28 minutter er Knut Sverre igjen på skuddhold, og lar seg ikke be to ganger. Odd Arve er servitør. En 3-0 ledelse til pause, var oppskriftsmessig.

Siste halvdel av kampen kjører vi på, mens gjestene kommer sjeldnere fram til målsjanser. Det er rett og rimelig at Haukåsgutta reduserer, men vi er aldri truet. Lidsheim's 3. mål er et faktum idet han mottar ballen fra Arve 5 meter unna målet. Rutinert gjort igjen å ekspedere til tellende resultat. Så er det den snart 49-årige Gunnar sin tur til å lage show. Mottar ball fra Knut Sverre, og vips så ligger ballen i nota. Tre minutter senere skal en av banens beste - evigunge Fevang - vise seg fram foran mål. Serveres av Kong Lidsheim, og putter elegant. Han er involvert i alt offensivt idag denne mannen, i tillegg er han nede på corner imot og rydder opp. To minutter før slutt setter Arve punktum da han endelig får styrt ballen dit den var planlagt, med god hjelp fra Jan. Sistnevnte er nå på vei til formtoppen som forventes i september. Trenger kun noen få kamper til i beina, så har vi en terrier på midtbanen som vi kjenner så godt fra tidligere (gode gamle) tider...

Variabelt spill og sjansesløseri, samtidig som vi til tider spiller bort de enkleste pasningsforsøk. Allikevel er vi klart bedre enn motstanderen, mye takket være Kunt Sverre, Jan Erik og vår sikre bakre skanse i Morten. Ellers gledelig å se Erik tilbake og en frisk og fotogen Lasse som pådriver fra "benken".