Nybyen-Lier (veteran)

tirsdag 28. august 2012 skrevet av: Arve Rönnskär

Tung dag på jobben for våre ellers så spreke veteraner. En grøsser av en fotballkamp dette. Mye dårlig spill og attpåtil grov kjeft av dommeren i pausen pga dårlig kvalitet på det meste vi foretok oss. Da måtte det ende med solid tap. Surt når banens beste er vår egen keeper, Morten S.

KortIngen

Vi starter med lua i hånda og inviterer Lier til gode sjanser flere ganger. Morten er supermann i mål og tar alt som er mulig å ta. Det er en liten lettelse at vi scorer først idet Bent Roar får skikkelig drømmetreff fra 9 meters hold og hamrer ballen inn i hjørnet. Da trodde vi alle at noe var på gang. Etter dette kjører Liergutta oss i senk med fikse kombinasjoner. Vi blir liggende altfor langt i fra vår oppasser, og det virker som vi ikke er interessert i å vinne kampen. Press på ballfører er uteblitt og de leker med oss i en periode. De scorer derfor 4 mål uten at vi klarer å omsette sjansene våre.

Til 2. omgang er vi enige om å skjerpe oss. Resultatet lar ikke vente på seg, og allerede etter 3 minutter har Ronny vært frampå med en lekker finte og fyrer av skudd fra kloss hold. Dette kunne vi klare å hente inn. Vi klarer å holde presset oppe, men ikke å omsette sjansene i mål. Da de øker ledelsen til 5-1 etter 12 minutter går luften ut av oss. Herfra blir det hverken fisk eller fugl, og det er bortelaget som er farligst og som vil mest nå. Da må det gå som det gikk: Enda 2 mål til for gjestede lag.

Konklusjon: Laber innstilling gir seg utslag i dårlig pasningskvalitet, markeringer er ofte fraværende, manglende løp hjem etter å ha mistet ballen, og vi ser derfor håpløst dårlige ut.

Håper det nå ikke er flere lik i skapet!