Nybyen-Bødalen (veteran)

tirsdag 7. mai 2013 skrevet av: Arve Rönnskär

Nervepirrende drama da Bødalen stakk av med alle tre poengene fra vår egen lekegrind. Stort sjansesløseri fra gjestene bidro til en jevn batalje. Dessverre maktet vi selv ikke å score mer enn 2 mål.

Resultat: 2-3 (2-1)

Kampfakta

Dato fredag 26. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdSol
Tilskuere3
Målscorere1 min - 0-1 14 min - 1-1 Yngve (Lasse); 24 min - 2-1 Tommy (Lars); 42 min - 2-2 58 min - 2-3
LagoppstillingMorten, Tommy, Tore, Lasse, Gunnar, Arve, Lars, Per Otto og Yngve
Beste spillereMorten
Kort

Vi får en dårlig start da Bødalen ruller opp det ene angrepet etter det andre, mens vi passive ser på at de lager 0-1 allerede etter ett minutt. Gradvis kjemper vi oss inn i kampen, og er i perioder farlig frampå. Vi lager 2 flotte mål, men jeg tror ikke deres keeper er spesielt fornøyd med langskuddet til Tommy - som spretter i mål etter 26 minutters spill.

Derimot er han sjanseløs på en flott heading av Yngve fra 4 meters hold. Dette etter et presist innlegg til bakre stolpe fra Lasse. Moro å lede 2-1 til pause.

Ikke så mye skjedde i 2. omgang, bortsett fra et sjansesløseri fra begge lag. Mest udyktig foran mål er gjestene. Til slutt lykkes de med å score etter å ha sendt midtstopperen opp som spiss. Han er ikke lett å ta i lufta. Det ble skjebnesvangert for oss denne kvelden.

Selv kunne vi tatt poeng her om vi hadde vært mer skjerpet i angrepsfasen. Det ble for tamt de avslutningene vi fikk til denne gang.