Nybyen-Svelvik (veteran)

tirsdag 20. august 2013 skrevet av: Arve Rönnskär

Gemyttelig stemning da Svelvik gjestet Fjellbanen. Også denne gangen ble de svarthvite et nummer for store. En dreven spiller på bortelaget gjorde den store forskjellen.

Resultat: 3-8 (2-1)

Kampfakta

Dato fredag 19. april 2024
Sted Fjell kunstgress
VærforholdOpphold
Tilskuere
Målscorere05 min : 0-1, 09 min : 1-1, Geir (Knut Sverre); 18 min : 2-1, Geir (Yngve); 31 min : 2-2, 41 min : 2-3, 47 min : 2-4, 48 min : 3-4, Knut Sverre (Arve); 49 min : 3-5, 53 min : 3-6, 57 min : 3-7, 58 min : 3-8,
LagoppstillingMorten, Yngve, Tore, Arve, Knut Sverre, Lars, Per Christian, Geir J.
Beste spillereGeir J.
Kort

God og iherdig 1. omgang av oss der vi lå kompakte i forsvar og jobbet godt rundt deres angrepspill. Selv har vi farlige sjanser og det er både rett og rimelig at vi scorer 2 mål midt i omgangen. En kald og rolig avslutter så vi i Geir denne gangen.

Under hvilen ville Lars igang fortest mulig. Vi var ivrige etter å score flere mål nå. Det ble med tanken da noen forsvarsfeil sendte bortelaget kjapt opp i føringen. Vi prøvde så godt det lot seg gjøre, men orket ikke like mye nå. Mens kreftene ebbet ut, så tok Svelvik mer og mer over. Til slutt ble vi stadig i undertall der bak, da vi alle ville fram og rette opp tidligere feil. Det straffet seg mot de litt mer drevne.

Vi skal ta med oss den positive 1. omgangen inn mot neste oppgjør.