tirsdag 29. september 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereJan-Erik, Vegar, Lasse
LagoppstillingMorten, Roger, Jan-Erik, Tore, Vegar, Lasse, Ronny, Terje, Håkon
Beste spillere
Kort

Dett var dett som Fleksnes ville sagt det. Årets siste kamp er et faktum, og det ble nok en thriller for Nybyens eldre garde. Motstander Skoger hadde skumle hensikter denne kvelden og ville helt klart vinne kampen - de startet i et forrykende tempo og presset oss bakover på banen. I det 8.minutt får de sin første scoring etter at en grønnkledd spiller får stå umarkert foran mål og stanger ballen i mål. Vi kommer mer med etterhvert og produserer noen gode sjanser men både udyktighet og god keeper i motstandermålet gjør at vi sliter med å få hull på byllen. I det 14. minutt får vi et frispark nære mål - unge Bekkestad vil gjerne ta dette frisparket og det forventes skudd fra Tore fra det holdet. Men han sender heller en genial pasning til Jan-Erik som står inne i feltet - han hælsparker ballen i mål på beste Messi-vis (det hører med til historien at unge Fevang nylig har vært på Barcelona kamp på Camp Nou og hadde tatt med seg noen triks fra Messi). Nå er vi i dytten og kampen bølger frem og tilbake.

4 minutter før slutt kommer Vegar på et flott diagonalløp, Lasse sender ballen over Skogers forsvar mot Vegar, han får ballen litt til side for mål men klarer på en utrolig måte å score fra veldig skrå vinkel, med litt hjelp av keeperen som slår ballen i stanga og i mål. 2-1 var et godt resultat å ta med seg til pausen.

10 min. ut i  2.omgang roter vi det til i forsvar og Skoger utligner. Litt mot spillets gang da jeg synes Nybyen løper mer og produserer flere sjanser enn Skoger. Vi får en corner rett etter utligningen - denne vil gjerne assistkongen Tore ta. Han måker ballen inn i feltet og bak noen meter høye grønne Skogerspillere dukker lagleder Løfshus opp - han strekker ut foten og på strak volley sparker han ballen i mål bak en overraskende keeper. (undertegnede hadde uttalt før kampen at han ønsket å score i kveld...) 3-2 og nesten 20 minutter igjen av kampen. Ronny har et hardt skudd som går i tverrliggeren og over mål. Håkon og Vegar kommer alene med keeper men klarer ikke å få ballen i mål. Bestefar Sjøgren har noen skudd i kveld, men ballen hadde snø på seg når den kom ned igjen...alt i alt en skikkelig lagseier, Ronny jobber godt på topp, Vegar jobber og løper mye, Terje gjør en solid jobb i forsvar sammen med Roger, Tore og Jan-Erik. Håkon får mange fine muligheter på midtbanen - Morten har vel hatt mer å gjøre i tidligere kamper i år, men er roheten selv og en stødig sisteskanse.

Takk for kampen til Skoger og takk for innsatsen til alle som har bidratt på Nybyen All Star Team 2015. Det gjelder også til Nils-Petter og Henning som har stilt opp ved behov i år.

En fortjent avslutning må vi få til senere i høst. Vi ender mest sannsynlig på 5.plass - med 12 poeng i år. Skoger har 2 hengekamper igjen mot hhv Steinberg og Drammen FK, med seier i begge kampene går de forbi oss men vi satser på at det blir en god 5.plass!