tirsdag 1. september 2015 skrevet av: Lasse Løfshus

Gult kort, sklitaklinger, 9 mål, historisk rask scoring, 4 måls scorer...

MålscorereRonny x 4
LagoppstillingMorten, Jan-Erik, Gunnar, Roger, Yngve, Lasse, Ronny, Odd-Arve, Andre
Beste spillereRonny, Andre og Morten *** Resten av laget **
KortLasse

Denne kampen hadde alt. Nok en vel gjennomført kamp for Nybyens tapre soldater denne regntunge septemberkvelden på Steinberg gressbane. Ingen tvil om at vi er et høstlag, historien gjentar seg hvert år med brukbare resultater sammenlignet med vårsesongen.

Vi setter et skikkelig støkk i hjemmelaget når vi scorer det som må være et av tidenes raskeste mål, det var ikke mange sekundene fra avspark til ballen lå i nota. Avspark - Ronny til Yngve, Yngve ut til Lasse på kant, Lasse inn i feltet mot Ronny som stormer mot mål, Ronny dytter ballen i mål - snakker vi 10 sekunder?

Steinberg er ikke sene med å utligne, etter et stangskudd går ballen ut i feltet til en umarkert spiller som enkelt setter ballen i mål. Vi henger dessverre ikke godt med i perioden som kommer og "gir" bort 3 enkle mål til. Steinberg har en superrask spiller som skaper mye problemer for oss i perioder og løper oss i senk. Men vi klarer også å skape litt sjanser og Andre har flere gode muligheter som han dessverre ikke klarer å omsette i mål. Men han skaffer oss et straffespark etter at han blir sparket ned av keeper - den setter Ronny sikkert i mål. 4-2 og det føles ikke helt håpløst men Steinberg klarer å sette et flott spillemål til før pause. (5-2)

Vi blir enige om at være enda mer opp i spillerne fra Steinberg og jobbe enda bedre sammen - dette klarer vi veldig fint og vi har et utall med sjanser, de blir både frustrerte og legger seg tidvis veldig lavt mot oss. Jan-Erik fyrer av en knallhard corner inn i feltet som Ronny styrer i mål. Dette skaper enda mer energi i laget og vi fortsetter å presse på selv om vi også er slitne med kun 2 innbyttere på sidelinja. Ronny kommer rett fra en pause på sidelinja hvor han får en fin pasning fra Gulliksen og Ronny skyter overraskende fra langt hold - ballen får en lei stuss og ballen går mellom beina på en ellers veldig god Steinberg keeper. Kun et mål bak nå og kampen står og vipper. Steinberg har flere gode kontringer men Morten har bestemt seg for å lukke buret i 2.omgang. Andre jobber kjempebra på topp men blir gang på gang sparket ned bakfra av ufine Steinberg spillere - her kunne dommeren markert seg litt bedre. Lasse pådrar seg vel også ganske historisk gult kort i en veterankamp etter å ha prøvd på en litt sen sklitakling på superspissen fra Steinberg.

+ vinner 2.omgang og holder nullen

+ for at vi holder ut hele kampen og orker å løpe på en tung gressmatte mot et godt lag