torsdag 29. september 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereDanny x 2 Andre Pål L.
LagoppstillingHenning, Muharrem, Roger, Pål, Andre, Ronny, Danny, Tore, Knut-Sverre, Erik, Hansi, Lasse
Beste spillerePål Danny
Kort

Gratulerer så masse til Åssiden, helt suverene - ubeseiret med 12 seire, over 134 mål og 111 +mål, da var det nesten en umulig oppgave å skulle slå disse gutta i kveld. Hengekampen mot Åssiden ble spilt under flombelysning og sterk kuling i kveld. Vi hadde planer om å ligge lavt og kontre over dem, det lyktes ganske bra tidvis i 1.omgang mot et velspillende Åssiden-lag som bruker mange trekk sammenlignet med Nybyen som alltid går rett i angrep.

Pål sender avgårde en nydelig pasning til Danny som scorer et fantastisk mål tidlig i matchen...det så ikke ut til å skremme Åssiden nevneverdig - deres skarpskytter fra forrige match får nok en gang drømmetreff fra langt hold og med strak vrist smører han ballen utagbart i krysset - en flott prestasjon, men det skal sies at han var umarkert...

Vi skaper flere gode sjanser i 1.omgang men er ikke like treffsikre som Åssiden...

Vi prøver å holde igjen så godt vi kan, men Åssiden klarer å finne lukene og scorer 3 ganger til før pause. Henning har nok å gjøre i buret og har noen gode redninger som gjør at vi holder oss inne i kampen.

2.omgang starter vi helt fantastisk- Danny og Andre har flott samspill på vei mot mål og Danny legger ballen til rette for Andre som scorer sitt 15 mål for sesongen, en fin scoring til side for keeper.

Deretter er det Pål som gjør alt selv, vinner ballen på egen banehalvdel og kjører opp i angrep, tunnel på en forsvarsspiller og løfter ballen elegant over en utrusende keeper, 4-3 og vi øyner et lite håp. Pål spiller veldig godt i denne fasen, solid i forsvar og god fremover. Men vi klarer dessverre ikke å demre opp for Åssiden som spiller litt ball i hatt med oss en periode, disse gutta har spilt mye fotball sammen. Det smeller 3 ganger til og plutselig står det 7-3 før Knut-Sverre legger en perfekt pasning til Danny hvorpå Danny runder keeper og fra skrått hold klarer å få ballen i mål. 7-4. Men nå synes Åssiden det er nok og legger på 5 mål til før dommeren blåser av kampen, 12-4.

Alt i alt skal vi være kjempefornøyde med denne sesongen, vi ender på en god 2.plass og det skal vi være stolte av. Nybyen All Star Team har gjort sin beste sesong noensinne, stor applaus til oss alle. Nå venter en fin avslutningsfest i oktober, håper mange har mulighet til å komme - dato kommer vi tilbake med.