tirsdag 21. juni 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

Nybyen under med 3 - 0 etter 20 minutter...

MålscorereAndre x 3 Jo-Are
LagoppstillingRoger, Gunnar, Jo-Are, Tore, Nils-Petter, Knut-Sverre, Jan-Erik, Muharrem, Erik, Andre, Bent-Roar, Lasse
Beste spillereAndre Roger Jo-Are
Kort

Det så virkelig mørkt ut for Nybyens utsendte denne flotte sommerkvelden mot Nordre Sande. Vi lå bakpå fra start og har for stor avstand mellom midtbane og forsvar. Dette med upresist spill og uheldige avklaringer gjør at Nordre Sande får det veldig enkelt fra start av på en noe uvant stor gressmatte for Nybyen-gutta. Takket være Roger klarer vi å unngå flere i buret før pause...

Andre som omsider er klar for sesongen gjør alt alene når han utligner til 3-1 like før pause med en flott scoring etter å ha driblet og kranglet seg forbi 3-4 mann - fjorårets toppscorer er i gang igjen.

Vi blir enig om å spille enklere i 2.omgang og det ser ut til å virke - vi har en helt annen start på 2.omgangen og er aggressiv i press og kjører på med mange mann i angrep. Kveldens prestasjon står Jo-Are for når han som bakerste mann forserer gjennom midtbanen i stor fart og tilslutt klarer å fyre av et skudd som keeper ikke klarer å holde - 3-2 og vi øyner et håp etter denne flotte scoringen. Andre er frempå igjen etter en fin stikker fra Knut-Sverre, og scorer sitt andre mål for kvelden og nå er det 3-3. Vi er inne i en god periode men Nordre Sande kontrer og får sitt 4 mål for kvelden, litt tungt siden vi hadde hentet inn deres 3 mål ledelse. Men vi gir oss ikke og har flere muligheter til å score. Lasse blir med opp i angrep og får en perfekt pasning fra Knut-Sverre, Lasse legger den direkte til Andre som har åpent mål og scorer sitt tredje mål - ikke dårlig med hattrick i sin første kamp for sesongen. Kampen bølger frem og tilbake men det blir ikke flere scoringer og dermed poeng-deling. Helt klart det beste laget vi har møtt i år så alt i alt skal vi være sånn passe fornøyd. Med litt bedre uttelling kunne vi hatt flere, Andre var et konstant uro-moment i front men hadde hele tiden gode forsvarsspillere på seg som gjorde det vanskelig for han.

Hyggelig at Vegar kom og heiet på oss sammen med sønnen til Muharrem og sønnen til Jo-Are. Neste kamp er på torsdag 23.juni kl.21 mot Åssiden (bortekamp)