tirsdag 30. august 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

Toppkamp på ny stadion på Fjell...Nybyen vant...

MålscorereVegar 2 Danny Ronny
LagoppstillingHaakon, Gunnar , Lasse, Tore, Yngve, Vegar, Ronny, Roger, Muharrem, Nils-Petter, Knut-Sverre, Danny, Hansi
Beste spillereVegar
Kort

andre omgang mot Åssiden - dessverre slo serieleder Åssiden oss i 1. omgang, kampen endte 4-6 i en veldig innholdsrik og spennende fotballkamp på den nye fullsatte stadionen denne flotte augustkvelden i flombelysning.

Endelig skulle vi få møte Åssiden, den suvere serielederen i 2.div for M39. De satte standarden raskt og spilte tidvis ball i hatt med oss i starten av kampen. Et kanonskudd utagbart for Haakon sørget for 1-0 etter 3.min. Vi svarer med en kontring i det 6.min hvor Yngve legger en ball til Vegar som skyter ballen i mål fra skrå vinkel. I det 9.min er Åssiden på gang igjen og øker til 2-1. 12.min og det står 3-1 etter nok et kanonskudd fra deres skarpskytter denne kvelden. 14.min 4-1. Vi får et par kontringer og muligheter som vi dessverre ikke klarer å utnytte men i det 26.min kommer Knut-Sverre oppover etter å ha vunnet ballen i eget forsvar, han ser en umarkert Danny som kaldt og rolig setter ballen bak Åssidens meget gode keeper. Vi føler vi fortsatt henger bra med men dessverre scorer Åssiden nok et mål like før pause på et frispark som går rett i mål.

Vi bestemmer oss for å vinne 2.omgangen, spille mer kynisk, tett i forsvar og satse på kontringer - dette fungerer veldig bra og Åssiden er langt mindre farlige i 2.omgang samt at vi jobber som noen helter på hele banen - 3.min ut i 2.omgang scorer Ronny på et frispark, deres keeper bruker for lang tid på å kaste ut ballen pga høyt press fra oss og dermed frispark. 15.min ut i kampen vinner Lasse en ball på midten og legger den frem til Vegar som nok en gang lurer keeperen og setter ballen i mål - vi ligger nå bare 1 mål bak Åssiden og det er nerve i kampen. Vi gir dessverre Åssiden en mulighet 20. ut i 2.omgang som de utnytter og dermed 6-4 til Åssiden. Vi har noen gode muligheter på slutten men kampen ender med seier til Åssiden - et meget godt fotballag. Dommer Karlsen mente at dette var den beste kampen han han sett oss spille og det forteller ikke rent lite - han har sett/dømt mange kamper for oss :) En fjær i hatten at vi vinner 2.omgangen og at vi aldri gir oss. Det skorter litt på det taktiske og tekniske, men shit au, vi har det gøy og vi spiller tidvis jevnt mot et veldig godt fotballag.