tirsdag 27. september 2016 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereRonny 3 Andre 2
LagoppstillingRoger, Hansi, Jo-Are, Tore, Nils-Petter, Ronny, Andre, Gunnar, Haakon, Odd-Arve, Lasse
Beste spillereRonny
Kort

Vi klarte dessverre ikke å tukte Nordre Sande ikveld, de stilte mannsterke mot et skadeskutt og redusert Nybyen-lag denne hustrige høstkvelden på Fjell stadion. Regn og vindvær satte ingen stopper for Nordre Sande som klinket til med scoring rett etter avspark - dette ble veldig likt den første kampen mot Nordre Sande. Vi lå under med 0-3 etter 12.minutter, en håpløs start.

Heldigvis fikk vi uttelling rett etter deres 3. scoring da Ronny får en fin stikker fra Lasse, den setter han sikkert i mål. 1- 3

Vår andre toppscorer, Andre setter inn 2 - 3 etter 17.minutters spill. Vi har flere muligheter til å utligne men Nordre Sande forsvarer seg godt og pauseresultatet blir 2-3.

Nordre Sande scorer dessverre 2 raske mål i begynnelsen av 2.omgang før Ronny noterer seg for sitt 2.mål da han scorer på en frekk corner og vi er med igjen, 3-5.

Nok en gang straffer Nordre Sande oss med 2 raske mål, 3-7. Utover i 2.omgang har vi kun en innbytter pga skader i laget - men vi gir oss ikke. Roger gir en perfekt ball til Andre som scorer mål nr. 2 for dagen - 4-7.

Vi kjører på og Lasse sender en ball opp i feltet hvor Ronny står foran keeper og klarer å stusse ballen i mål, 5-7.

Det ble dessverre sluttresultatet - vi slipper inn alt for enkle mål samt at vi burde hatt enda bedre uttelling forover på mange av sjansene vi har. Lasse setter ballen i stanga etter et fint frispark fra Ronny, Hansi og Jo-Are har skudd som blir blokkert foran mål.

Nå gjenstår hengekampen mot Åssiden på torsdag, kl.21 - det er viktig at vi avslutter med stil.

Hyggelig at Odd-Arve er tilbake igjen, selv om han var uheldig å bli stemplet tidlig i 2.omgang. Dessuten måtte både Nils-Petter og Tore kaste inn håndkledet pga strekkskader :/

Kjæresten til Jo-Are og rygg-skadede Vegar stilte opp som referent og ballhenter i møkkaværet :)