LagoppstillingRoger, Tore, Muharrem, Hans-Erik, Haakon, Nils-Petter, Bent-Roar, Erik, Jan-Erik, Lasse
Beste spillereRoger Muharrem Jan-Erik
KortIngen

Så var vi endelig i gang igjen, sesongen 2016 for Nybyen All Star Team. Laget har blitt ytterligere forsterket foran denne sesongen med tidligere Nybyen-gutter som gjør comeback i Nybyen-trøya igjen, velkommen tilbake Hansi (Hans-Erik), Nils-Petter og Stubbis (Jo-Are) samt stjerna fra oldboyslaget til Fjell, Muharrem. I går fikk 3 av disse markert seg i serieåpningen mot Skoger. Jo-Are kunne dessverre ikke være med.

Det ble en del forfall til denne kampen så det var med en viss spenning vi lurte på hvordan dette skulle gå med minimalt treningsgrunnlag sammen. Vi klarte å skrape sammen et slagkraftig lag, gamle Larsen (Bent-Roar) samt Jan-Erik (uten samtykke fra kona) tok ansvar denne kvelden og stilte opp for laget - respekt!

Vi skal vel være så ærlig å si at dette ikke ble vårens vakreste eventyr og det var dårlig med tilskuere å se denne flotte sommerkvelden. Det skyldes sannsynligvis det gode været samt at motstander Skoger ikke trekker fulle hus hver kveld ;)

Roger stiller sporty opp som keeper denne kvelden og hvilken kamp han gjør, man of the match med mange gode redninger - målene kunne han ikke gjøre så mye med denne gangen. En gavepakke fra mr. Nybyen (les Tore B.) som elsker å leke litt med ballen rett foran mål gjør at ballen plutselig havner i mål bak en utspilt Roger. Alt er som det skal være denne mai-kvelden og standarden er satt :)

Vi kommer nådeløst tilbake på venstresiden. Bent-Roar tar et innkast opp mot Nils-Petter som står med ryggen mot mål hvor han på kunstnerisk vis tar i mot innkastet fra Bent-Roar på volley og sparker ballen i en perfekt bue som overrasker keeperen fullstendig og ballen går i mål - en utrolig fin scoring og vi er med igjen! 1.omgang ebber ut på stillingen 1-1 uten de altfor store sjansene.

Vi får en knallstart i 2.omgang takket være Jan-Erik som gjør all jobben selv. Vi får et deja vu tilbake på 90-tallet den gang Jan-Erik kllinket ballen i krysset fra 80 meter mot Geilo for de av dere som husker den scoringen. Denne gangen var ikke avstanden like lang men du verden som den gutten sparker. Ut av ingenting rett over midtbanen (7'er bane) velger Jan-Erik å skyte i mangel på andre alternativer og ballen suser i krysset, en fantastisk scoring igjen og 2-1 ledelse til Nybyen.

Skoger kommer tilbake i kampen igjen etter periode hvor vi er veldig lite med og alle virker litt tafatte? Markeringssvikt i forsvaret gjør at en Skoger spiller får stå alene og dytte ballen inn bak Roger og Skoger er med i kampen igjen.

Vi blir presset bakover i 2.omgang og frykter at det kan bli poengtap igjen men så ruller vi opp en flott kontring som er tatt ut av læreboka. Lasse sender ballen til Jan-Erik opp på venstresiden, Jan-Erik legger ballen til Muharrem som igjen legger opp til Nils-Petter som lader kanonen, skuddet/pasningen treffer Hansi i hodet som styrer ballen i mål, dette var et fint spillermål hvor vi har mange gode bevegelser i forkant, dette må vi forsette med.

Noen farlige cornere fra Skoger i sluttminuttene klarer vi heldigvis å avverge slik at vi vinner 3-2 tilslutt i en ikke altfor velspilt kamp men noen flotte scoringer og 3 poeng veier opp for dette. Vel blåst gutter!

Roger - man of the match
Muharrem - god innsats gjennom hele kampen, knalldebut
Jan-Erik - Roligheten selv, spiller på det sikre, flink til å bytte, scorer et kjempefint mål.