LagoppstillingRoger, Hansi, Jo-Are, Tore, Danny, Yngve, Ronny, Muharrem, Gunnar, Lasse, Vegar, Knut-Sverre
Beste spillereVegar Ronny
Kort1 gult kort (?)

OL er over, nå er det bare å brette opp ermene. Høstsesongen startet i kveld borte mot de tøffe gutta fra Skoger. Potetåkeren deres har ikke blitt vesentlig bedre med årene, ei heller større - vi hadde utrolig mye upresist spill i kveld, mye kan sikkert skyldes en vanskelig bane men dette er ingen unnskyldning. Hvis vi skal ta poeng med topplaget Åssiden neste uke må vi steppe opp et par hakk alle sammen.

Men det er god lagmoral i laget og vi malte over Skoger sakte men sikkert. Danny fikk gleden av å score det første målet vårt etter en god jobb av Ronny 10 minutter ut i kampen.

Skoger utligner med et perfekt hodestøt litt senere i kampen. Vegar tar ansvar på slutten av 1.omgang og forserer nedover på dødlinja, istedetfor å skyte legger han ballen perfekt tilbake i feltet hvor en umarkert Ronny får bredside ballen i mål (som tatt ut av læreboka).

I starten av 2.omgang tar Skoger initiativet i kampen og presser oss bakover. De får tilslutt et litt heldig mål og utligner til 2-2. Men vi gir ikke opp og etter mange nesten forsøk er det Muharrem som gjør en glimrende jobb og legger ballen til rette for Ronny som enkelt kan score sitt andre for dagen. I denne perioden har vi god kontroll og mer løpskapasitet enn Skoger. Vegar for æren av å score vårt 4 mål på hodet etter litt klabb og babb i Skogers forsvar. Dette var en lagseier, ingen som utpekte seg spesielt ikveld, vi var alle litt upresise i mottak, pasninger og valg. Men Vegar har mye vilje, det samme gjelder Muharrem og Jo-Are. Ronny scorer og legger opp til scoring, Roger gjør en grei jobb i mål i dag og redder noen skudd som kunne gått inn. Alt i alt en lagseier. Kommunikasjonen kunne også vært bedre men dette kommer utover høsten som det alltid pleier å gjøre for oss. Vi tar 3 viktige poeng på bortebane og er fortsatt ubeseiret. Nå venter den tøffeste kampen i år mot serieleder Åssiden 30.august på vår nye kunstgressbane kl.20.00 - vi gleder oss :)