LagoppstillingHaakon, Gunnar, Tore, Hansi, Henning, Pål, Knut-Sverre, Nils-Petter, Erik, Vegar, Muharrem, Lasse, Ronny
Beste spillere
Kort

Ny kamp og nye muligheter, denne gangen mot serieleder Lier, et hardtspillende lag som vi har slått de siste årene.

Vi hadde 13 spilleklare karer og vi hadde store forhåpninger til comebacket til Henning Bakken som i tospann med Pål Sørensen skulle gjøre vei i vellinga på midtbanen...

Vi fikk som vanlig en litt lei start og det sto 1-0 til hjemmelaget allerede etter 1 minutts spill, en knallhard corner inn i feltet ble snappet opp av en Lierspiller som enkelt satt ballen i mål.

Vi kom mer med utover i kampen på en veldig liten og humpete gressbane på Tranby og vi vartet opp med flere gode avslutninger både på og utenfor målet.

Dessverre så pådro Pål seg en skikkelig strekk i låret tidlig i 1.omgang og måtte ut av banen...veldig ergerlig for både han og oss. Like etter må Henning kaste inn håndkledet med strekk på baksiden av låret...det tynnes fort i rekkene. Lier får en gratismulighet servert på et sølvfat og scorer sitt andre mål.

Men vi svarer tilbake, ruller opp et flott angrep på kant, videre til Muharrem som legger ballen til Vegar som omsider klarer å få ballen i mål, mellom beina på keeper, ikke ufortjent. Men nok en gang er vi i det gavmilde hjørnet og gir bort ballen for enkelt til en Lierspiller og 3-1, som også blir pauseresultatet.

Vi ble enig om å spille 2.omgang på en ledig kunstgressbane ved siden av. Banen er større og det blir mer strekk i laget. Lier scorer to mål til før vi utligner på slutten av kampen. Dvs Lier scorer et selvmål etter at Ronny legger en corner hardt inn i feltet som treffer en Lierspiller som styrer ballen i mål. Stor jubel på sidelinja fra G16 Svelvik når deres trener Ronny er på banen, god stemning. Lier avslutter kampen med en flott scoring i siste sekund av kampen, seier 6-2 til Lier. Knut-Sverre har en suser som går i tverrliggeren fra skrått hold, Muharrem jobber og sliter godt under hele kampen, Vegar og Ronny har fint samspill på slutten av kampen, Erik har en herlig dribling og superpasning til Knut-Sverre som han dessverre ikke scorer på, Hansi prøver også kanonen og vi har flere veldig gode muligheter på scoringer men vi klarer ikke å sette dem i mål. Når vi samtidig er i overkant gavmilde bakover så blir vi straffet hardt dessverre. Føler enda at denne kampen var et steg i riktig retning, vi kjempet hardt idag og kunne vært litt mer heldig så hadde resultatet sett noe bedre ut. VI GIR OSS ALDRI!

Håper Pål og Henning er raskt tilbake igjen.

NB! Jeg kjøper inn mer isposer, stort forbruk av dem i dag :)