mandag 12. juni 2017 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereHenning (Vegar), Ronny (Vegar), Yngve (Lasse), Vegar
LagoppstillingRoger, Gunnar, Henning, Tore, Vegar, Yngve, Ronny, Hansi, Nils-Petter, Lasse
Beste spillere
Kort

Ny kamp og nye muligheter. I kveld prøvde vi en ny taktikk med Henning som defensivt midtbaneanker - noe som fungerte veldig godt i starten av 1. omgang. Vi overrasket Nordre Sande med flere gode angrep men takket være deres meget gode keeper for kvelden tok det tid før ballen satt i nota. Henning får ballen fra Vegar og setter fart fremover på midtbanen, upresset får han tid til å skyte, ballen treffer såvidt en fot fra motstander som gjør at ballen skifter retning og ikke helt ufortjent leder vi 0-1 etter en knallstart. Vi fortsetter å gå i angrep og nok en gang er det servitør Reek som gir ballen til Ronny som setter den sikkert i mål, 0-2.

Dessverre så trenger Nordre Sande kun en sjanse til å redusere når deres 104 kg og 1.95 høye muskelberg av en spiss setter ballen i mål etter litt dårlig avklaring fra vår side.  Han savnet sjefen sin, Jan-Erik Fevang denne kvelden - det ville nok blitt litt av en batalje vil jeg tro :)

Kort tid etter er vi nok en gang for lite besluttsomme og Nordre Sande utligner til 2-2 - litt synd at vi mister grepet på kampen i denne perioden. Hjemmelaget scorer nok et mål vi burde ha avklart og det står plutselig 3-2. Så får kraftspissen deres ballen, vender på en 5-øring og skyter overraskende på både keeper og forsvar - et fint mål men undertegnede var dessverre ikke tett nok på spilleren i denne situasjonen, 4-2 til pause.

Vi gir ikke opp og fortsetter å trykke på utover i 2.omgang. Det er en jevn og spennende kamp. Lasse legger en perfekt ball til en umarkert Yngve som styrer ballen i mål på hodet forbi keeper, 4-3. Nå står kampen og vipper, vi kjører på for en utligning, noe som skaper mye rom bak vårt forsvar - Roger gjør noen kanonredninger i 2.omgang og holder oss inne i matchen. Men så kommer det et løp på kanten og en Nordre Sande spiller skal legge inn ballen, istedet får ballen en perfekt bue som går over Roger og i mål - rein og skjær flaksescoring, 5-3 til hjemmelaget. Vi har flere gode angrep og så er det Vegar som vinner en ball på midten, får fyrt av et skudd som går i mål, 5-4. Det er fortsatt et lite håp om poeng men som vanlig denne sesongen så sliter vi med å sette sjansene våre. Vi er slitne og resignerte helt på slutten og Nordre Sande fastsetter sluttresultatet til 6-4 i siste sekund. Kveldens gode dommer var forøvrig herr Karlsen.

+ Vi spiller en av våre bedre kamper for sesongen, mye positivt som vi må ta med oss til siste kamp før ferien.

+ Henning klarte å unngå strekk selv om han fikk litt juling og småsmeller.