LagoppstillingHaakon, Gunnar, Henning, Tore, Nils-P, Bent-Roar, Muharrem, Terje, Andre, Lasse
Beste spillere
KortIngen

Tirsdag 29.august 2017

Det ble en utfordring å stille lag denne kvelden, mange småskader og forfall gjorde at lagleder måtte ta noen telefoner. Selveste Bent-Roar Larsen stilte opp på kort varsel, det samme gjorde Haakon og Terje som stilte opp for Nybyen - og det var gull verdt gutta. Vi slo Lier 3-2, Lier ligger på 2.plass i serien og har et godt lag. Men du verden som vi forsvarte oss og viste klør denne kvelden. Dessverre så pådro både Tore og Henning seg skader som gjorde at de måtte ut av banen i løpet av 1.omgang.

Samme gamle leksa, motstander scorer første målet i det 12.minutt. Undertegnede litt uheldig med en tilsynelatende trygg pasning til lagkamerat, den havner hos en Lierspiller som setter ballen utagbart i mål.

Undertegnede føler at han får balansert regnskapet når han minuttet senere sender en pooler over til Terje som er på vei inn i feltet mot keeper. Han blir lagt i bakken av en Lierspiller og dommer Karlsen blåser korrekt på straffemerket. Henning får æren av å plassere den elegant til side for keeper - 1- 1. (13. min)

I denne perioden spiller vi kjempebra, undertegnede legger en fin stikker til Gunnar som har hele banen for seg selv på høyresiden, fosser oppover i Gunnar-tempo, spiller vegg med Andre og scorer et flott mål etter den fine pasningen fra Andre. 2-1. (15 min.)

Vi er i dytten, spiller offensivt og produserer masse. 22. min ut i omgangen er det Gunnar sin tur til å servere en målgivende pasning til Andre, 3-1 som blir pauseresultatet.

I 2.omgang blir vi presset hardt og har store problemer med å komme oss ut, Lier har mange farlige cornere og en god del skudd. Haakon spiller en kjempematch og har flere paraderedninger som holder oss inne i kampen. Vi begynner å bli slitne og tilslutt sitter reduseringen i det 22.min i 2.omgang etter en corner som etter litt frem og tilbake går i mål.

Vi har flere gode angrep og burde strengt tatt scoret noen til, eller hva sier du Muharrem...:)

Vi rir av stormen og vinner tilslutt 3-2. En kjempeinnsats av gutta, jobber sammen som et lag, står opp og gir oss aldri. Forsvarsspillet fungerte veldig bra, vi var tett opp i markeringene og lot dem ikke komme lett til. Midtbanen og topp jobbet iherdig og løp mye, keeperen sto kjempegodt i mål - en skikkelig lagseier. Dette må vi ta med oss til de 3 siste kampene.