tirsdag 23. mai 2017 skrevet av: Lasse Løfshus

MålscorereMuharrem, Ronny, Nils-Petter, Hansi
LagoppstillingRoger, Tore, Gunnar, Hansi, Haakon, Nils-Petter, Muharrem, Ronny, Jan-Erik, Erik, Lasse
Beste spillere
Kort

Det ble dessverre en helsvart kveld på solfylte Fjell kunstgress i går. Vi klarte aldri å stoppe Stoppen, et nytt bekjentskap for oss som dessverre ikke ble av den positive sorten. Vi lå under 3-0 etter 4.minutter, det må vel være en slags rekord det også er jeg redd...vi klarte etterhvert å summe oss litt og Muharrem som denne kvelden prøver seg som spiss vinner en duell på midten og runder keeper og setter ballen i sikkert i mål etter 6. min - men Stoppen gir seg ikke og setter sitt 4. mål i det 14.min. Ronny viser så sine gode avslutteregenskaper når han på perfekt vis løper fra sin forsvarsspiller og setter ballen perfekt i motsatt hjørne for keeper i det 15.min og stillingen er 2-4. ("it's hope in the hanging snore" sa en vis mann en gang)

Men hvor lenge var Adam i paradis...Stoppen virket ustoppelige denne kvelden og med sine løpssterke juniorspillere banket de inn 3 mål til før vi reduserte til 3-7 etter en nydelig lobb fra Nils-Petter og godt forarbeid av Muharrem.

2.omgang forbigår i stillhet...men Hansi scorer sitt andre mål denne sesongen etter at ballen havner ute i feltet etter en corner, fin scoring.

Stoppen scorer hele 10 mål??? i andre omgang, nå må vi virkelig ta oss sammen gutter.

Noe positivt: scorer flere mål enn i de tidligere kampene.

Dagens sitat: " De viktigste kampan er de du ikke har spilt" - Nils-Arne Eggen

Neste kamp er borte mot Lier tirsdag 30.mai.