LagoppstillingJohan, Hansi, Roger, Gunnar, Henning, Nils-Petter, Ronny, Tore, Vegar, Jan-Erik, Lasse
KortIngen

Så var det på an igjen, ferien er over for de fleste og den har gjort oss godt tydeligvis. Vi fikk vår revansj mot Skoger-gutta denne augustkvelden på Skoger.

Banen (potetåkeren) var nyklippet for anledningen, Nybyens fanklubbleder May-Britt Bakken var til stede for å heie frem gamlegutta og ikke minst støtte mannen sin fra sidelinja. Per Otto m/familie dukket opp i god tid samt vår alles kjære Per Erik Holo som hadde noen gode kommentarer og ikke minst positive bemerkninger denne gangen. Det var sågar hele 10 publikummere på banen for å overvære denne matchen.

Fevangen benyttet likegodt anledningen til å spenne på seg rulleskia som et ledd i oppvarmingen når han staket seg oppover Austadveien på vei mot kamp, det rører et lite oppmannshjerte når gutta er så dedikerte.

Nybyen viser seg nok en gang som det høstlaget vi er og slår til med en overbevisende 3-0 seier på bortebane. Vi burde som vanlig scoret flere mål men likefullt en sterk borteseier på vanskelig bane og underlag.

Hansi som hadde bursdag denne dagen var kaptein og fus i alt. Kom dessverre ikke scoringslista men gjorde en god kamp og var involvert i mye. Han har et kanonskudd på slutten av kampen som burde gått i mål.

Jan Erik starter ballet etter en pasning fra Henning. Med en herlig finte vender han bort en forsvarsspiller og knaller ballen i mål under keeper. 0-1

Roger Sjøgren får en fin mulighet etter et lurt frispark fra mål men Rogern klarer ikke få styrt ballen i mål fra kort hold.

Ved et innkast til Nybyen ser Ronny at Henning er på vei inn i feltet - han kaster raskt frem til Henning som på nydelig vis tar ballen på volley med venstrebeinet og bredsider ballen i mål - vakkert og ikke minst kvikt oppfattet av Ronny. 0-2

Det tredje målet er også regissert av Ronny og Henning, Ronny legger en corner som Henning setter i mål. 0-3 som blir pauseresultatet.

2. omgang bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag. Vår nye superkeeper Johan varter opp med noen fantastiske redninger som fort kunne gått i mål. Han hater å slippe inn mål, det beviste han denne kvelden - flott innsats.

Vi har også våre sjanser men klarer dessverre ikke å score flere mål i 2.omgang.

Uansett, en oppløftende kamp med tanke på at det var første kamp etter ferien. Alle lagdeler jobbet bra og dette var en lagseier. Håper vi fortsetter denne gode trenden til neste kamp mot Haukås, 15.august. Raske bytter når vi er mange på sidelinja, kommunikasjon og løpsvilje så kommer vi langt, det beviste vi i kveld.