LagoppstillingRoger, Gunnar, Henning, Lasse, Nils-P, Hansi, Knut-Sverre, Muharrem, Andre, Erik
Beste spillere
Kort

Tirsdag 22.08.2017 kl.1930-2030

Så var det klart for topplaget Stoppen, et lag vi fikk real juling av sist vi møttes. (tap 17-4) De virker ustoppelige og vinner stort mot alle lag, dessuten slipper de inn veldig lite mål.

Vi ble kun 10 mann til denne viktige kampen grunnet flere forfall dessverre. Men vi bestemte oss for å gi dem litt motstand og jeg synes 1.omgang var høvelig bra med unntak av noen litt unødvendige baklengsmål. Stoppen kjørte på og presset oss skikkelig fra start av, de hadde flere avslutninger både på og utenfor mål. Det blir 1-0 tidlig i kampen men vi svarer tilbake og utligner til 1-1 ved Andre som elegant legger ballen i mål med strak vrist. Kampen bølger frem og tilbake og vi forsvarer oss så godt vi kan men Stoppen øker til både 2-1 og 3-1 midtveis i omgangen.

Så vinner Henning ballen i forsvar, legger den perfekt opp til Knut-Sverre på kant som igjen serverer ballen på sølvfat til Hansi som helt overlegent legger ballen i lengste hjørnet utagbart for keeper, en herlig scoring og vi er med i matchen igjen. 3-2.

Men, som vanlig snubler vi det til og tillater Stoppen å score to ganger til før pause. Roger har flere gode redninger men Stoppengutta er treffsikre og spiller oss tidvis ut dessverre.

2. omgang begynner vi å bli slitne, vi har noen sporadiske angrep og kunne med litt mer hell ha scoret noen mål til. Det skal sies at deres keeper også er i det vanskelige hjørnet og tar det meste som går mot mål. Hansi har en kjempemulighet på åpent mål etter nydelig pasning fra Andre men klarer utrolig nok legge ballen på utsiden av stanga...

Stoppen scorer 5 mål til i 2.omgang og vi taper dessverre 10-2 mot et mye bedre lag enn oss.

Synes vi tross alt gjør en hederlig innsats alle mann, vi står på for hverandre og gir ikke opp selv om det butter i mot. Det ble frem med isposer i kveld også, Andre sliter med vond fot og Erik dro på seg nok en strekk...kun et mirakel må til for at han stiller neste tirsdag (Sitat Erik).

Vi trenger å være mannsterke mot Lier hjemme tirsdag 29.8 kl.20 på Fjell så meld dere på snarest!