LagoppstillingRoger, Erik, Yngve, Gunnar, Nils-P, Hansi, Muharrem, Tore, Lasse
Beste spillere
Kort

Tirsdag 26. september kl.19.30

Det ble dessverre en litt skuffende avslutning på sesongen når vi møtte Tofte Fremad på deres hjemmebane. Dette var en hengekamp da vi ikke klarte å stille lag tidligere i høst - det var dessverre stort frafall til denne kampen også men vi stablet på plass 9 spillerklare karer.

Kampen startet relativt rolig og begge lag var forsiktige fremover. Men det ble Tofte som scoret først på en stuss etter et langt innkast. 1-0.

Vi hadde flere sjanser til å utligne men vi var ikke presise nok i de avgjørende øyeblikkene. Tofte scorer nok en gang når vi mister ballen høyt i banen og ingen jobber tilbake etter balltap. 2-0 til pause.

I 2.omgang scorer Tofte hele 3 ganger til før Gunnar får tåa på ballen inne i feltet etter knallhard jobbing av Hansi. 5-1.

I denne perioden har vi flere gode sjanser til å redusere men i stedet er det Tofte som straffer oss ytterligere - kampen ender tilslutt med 8-1 til hjemmelaget. Ikke ufortjent men vi skulle helt klart hatt flere scoringer i kveld. Tofte hadde en god keeper som hentet frem noen flotte redninger.

Dermed er årets sesong over og vi gratulerer Stoppen som vinner pulja overlegent i år. Vi ender på 5.plass hvis Tofte klarer å slå Skoger på torsdag eller spiller uavgjort. Oppsummert så starter vi sesongen altfor dårlig og taper kamper vi burde ha vunnet. Vi har også hatt mange skader i år men høstsesongen har alt i alt vært meget bra med 4 seire og 1 uavgjort og 2 tap.