LagoppstillingLasse K., Arne, Yngve, Gunnar, Erik, Kim, Muharrem, André, Tore, Ole, Lasse L.
Beste spillereLasse K *** Arne ** Kim *
Kort

Tirsdag 25 .september 2018

Bånnlaget Glassverket viste seg å bli en vrien motstander for oss. På Norges største 7'er bane (halve 11'ern) ble det mye rom å boltre seg i for begge lag. Glassverket starter ballet best og får i ledelse etter relativt kort tid. Vi har heldigvis en scoringskåt spiss som ikke vet å begrense seg - etter pent samspill med Ole scorer André nok et mål. 1-1. Så kommer Kim rett fra sidelinja, får ballen som han trer igjennom til storebror og vips så var det 1-2 til Nybyen. Vi har en del gode muligheter med vi får ikke ballen i mål. Så våkner Glassverket til liv og utligner til 2-2, og deretter til 3-2 som står seg til pause.

Vi gjør noen endringer i 2.omgang, fyller på med 3 på midtbanen og dette viser seg å være et smart trekk. Vi får laget høyere opp på banen og skaper flere gode situasjoner. Arne blir servitør til Kim som får en tå på ballen og utligner raskt etter pause til 3-3.

Så ruller vi opp et flott angrep som avsluttes med perfekt avslutning av Muharrem etter en ferdigscoret pasning fra André, 3-4.

Rett etterpå vinner André en duell og gjør alt selv, avslutter nydelig i mål til 3-5. Og vår siste scoring er det nok en gang André som scorer etter pasning fra Muharrem. 3-6.

Lasse gjør en fantastisk redning på stillingen 3-4 og Yngve redder en ball på streken etter en corner.

Vi ror dermed seieren trygt i land etterhvert selv om det var litt gruff og misnøye fra flere under kampen. Det er viktig at vi løfter hverandre opp og ikke ned. Det ble en lagseier.

Kjell Gunnar bivånet det hele fra siden denne kvelden grunnet strekk. Nå gjenstår kun en kamp mot Nordre Sande tirsdag 2.oktober.