LagoppstillingLasse K., Yngve, Lasse L, Henning, Kim, André, Kjell-Gunnar, Ole, Knut-Sverre, Erik
Beste spillereHenning *** Kim ** Lasse K *
Kort

Tirsdag 2.oktober 2018

Årets siste kamp mot Nordre Sande, en kamp som avgjør om det blir 3. eller 4.plass....vi måtte dessverre ta til takke med den sure 4.plassen.

Vi kunne håpet på hjelp fra Haukås som spilte på banen ved siden av oss mot Skoger. Men Haukås maktet heller ikke å vinne mot Skoger som har vunnet 5 kamper på rad - gratulerer til Skoger som tok en sterk 3.plass til slutt etter en glimrende høstsesong.

Vi klarte å stable sammen 10 mann denne kalde høstkvelden og vi hadde et håp om å ta Nordre Sande. Etter en relativt rolig start fra begge lag kom vi til noen sjanser utover. Knut-Sverre får lagt inn til Kjell Gunnar som sørger for 1-0 til Nybyen. Så er det storscorer André som får ballen av Kim og setter fart mot mål og fyrer av en kanon langs bakken som keeper ikke klarer å stoppe - 2-0 til Nybyen og nå ser det lyst ut. Men vi har ikke marginene med oss, Nordre Sande har en keeper som redder omtrent alt. Nordre Sande kommer mer med i kampen og Henning klarer med nød og neppe å avverge en scoring fra Nordre Sande når han får headet et innlegg i tverrligger og ut -

Lasse har noen fantastiske redninger som vanlig men dessverre så har vi markeringssvikt etter en god rednring fra Lasse hvor ballen går ut i feltet til umarkert NS spiller - dermed 2-1 til pause.

Nordre Sande klarer dessverre både å utligne og øke ledelsen til 2-3  i 2.omgang, litt heldig på scoringene men sånn er fotballen. Vi har ballen mest, vi produserer mest men både tverrligger, motstanderbein og deres gode keeper sørger for at vi sliter med uttellingen. Så kommer en iskald Knut-Sverre inn fra sidelinja, plasserer seg foran keeperen, Kjell Gunnar legger ballen til Knut-Sverre som hælsparker ballen i mål uten at keeper klarer å stoppe ballen, viktig utligning og nytt håp i kampen.

Men det blir Nordre Sande som får en overgang og scorer det siste målet til 3-4. Litt kjipt å tape nok en jevn match, men totalt sett har det vært en veldig god sesong. Vi er mestscorende i serien, vi har slått serievinner Lier to ganger i år og har gjort en god sesong i en veldig jevn serie hvor alle har slått alle.