LagoppstillingLasse K, Arne, Yngve, Henning, Nils-Petter, Kim, André, Ole, Tore, Erik, Lasse L
Beste spillereAndré
Kort

Fjell, 21.08.2018

André kom rett fra skjenkestua, stappfull av kjøttkaker og poteter (ikke øl), han var derfor litt skeptisk til form og ork. Men skepsisen kunne han bare legge til side, denne kvelden var han virkelig tent, noe både motstandere og ikke minst medspillere fikk merke. Smella gikk enten det var dårlig markering eller at pasning ikke nådde frem ;) Men når man scorer 4 mål så har man kanskje lov til det...(han bommet forøvrig også på en del sjanser....) :-)

Vi starter som sedvanlig med en bakpå ganske få minutter ut i matchen men Henning er rask med utligning etter et raskt innkast fra Arne. 1 - 1.

Så er det Henning som uselvisk serverer ballen til André på et flott angrep og det står plutselig 2-1.

Vi øker så til 3-1 på et frispark som André setter i mål, hvor ballen er innom stanga før den bare såvidt triller over linja.

Glassverket reduserer til 3-2 rett før pause.

Vi spiller en tidvis veldig god 1.omgang, ballen går trygt i alle ledd og vi produserer mange gode sjanser, dessverre så er vi altfor lite effektive foran mål i forhold til antall sjanser.

I 2. omgang går vi hardt ut, Glassverket har kun en innbytter og det får de merke utover i 2.omgang. André forserer opp på venstre kant og gjør alt selv, 4-2, en fin scoring.

Deretter bygger vi opp en flott angrep hvor Lasse legger inn i feltet, Kim får såvidt stusset ballen videre til Arne som kriger ballen i mål, 5-2.

Nå er vi i dytten og i følge Yngve har vi 10 trekk før vi øker til 6-2 etter nok et godt angrep hvor Lasse legger en perfekt ball på hodet til André som stiger til værs og header ballen i mål.

Vel fortjent seier selv om Glassverket heller ikke var helt ufarlig men forsvaret jobber bra og Lasse K. gjør som vanlig en god jobb i mål.

Nå håper vi at Henning er klar til neste kamp, 3 på rad vil være ny rekord i såfall :) Borte mot Nordre Sande trenger vi alle krefter.