LagoppstillingLasse K., Gunnar, Arne, Henning, Nils-P, Kim, Ronny, Ole, Hansi, Andre, Lasse
Beste spillereAndre Lasse K.
Kort

Onsdag 16.mai kl.20.00

Alle store lag blir tildelt hjemmekamp på den store fotballfestdagen, selveste 16. mai. Så sammen med andre større klubber som Brann, Molde og Rosenborg for å nevne noen kunne vi invitere til fotballfest på Fjell stadion i solskinn og sterke vindkast. Lier var vår motstander for kvelden, full av selvtillit etter seier mot Skoger i sin første kamp.

De 11 utvalge for Nybyen til kampen startet forsiktig og vi var både smarte og spilt med en kompakt formasjon ledet an av vår gigant Henning Bakken i en dyp midtbanerolle. Beklageligvis fikk Henning en skikkelig smell bak på foten tidlig i kampen som gjorde at han etterhvert måtte overvære hele 2.omgang fra sidelinja selv med iherdig nedising....

Det viste seg å bli skjebnesvangert for et litt skadeskutt Nybyenlag selv om vi skal være fornøyd med en av våre beste 1.omganger noensinne. Lier kom ikke til mange store sjanser selv om de skjøt en del fra distanse. Lasse K. og forsvaret har rimelig god kontroll i 1.omgang.

Nils-Petter scorer i det 17.min og 20. min i første omgang, Lier reduserer til 2-1 i det 23. min

Pauseresultat 2-1.

2. omgang blir ikke helt som vi hadde sett for oss, vi blir løpende mye mer mellom og sliter med å fange opp Lier som rett og slett kjører over oss utover matchen. De scorer 3 raske mål før vi igjen reduserer etter et straffespark som Andre setter sikkert i mål. Andre gjør en god kamp og er en kostant trussel mot Lier - mange gode involveringer og skudd som dessverre ikke går i mål. Lasse K. gjør nok en god match med flere fine redninger, målene var det ikke så mye å gjøre med.

Kim Oldebråten (bror til Andre) debuterer på veteranlaget og gjør en god figur. Vi har alle mer å gå på og det kommer utover i sesongen. Det blir tap 3-4.

BB: Andre

Mål: Nils-P 2, Andre 1

Assist: Andre 1