LagoppstillingLasse K, Arne, Gunnar, Hansi, Nils-P, Henning, Andre, Ole, Muharrem, Kim, Ronny, Lasse
Beste spillereBB Henning Bakken. Andre, Hansi, Arne, Gunnar, Lasse K.
Kort

Tirsdag 22. mai kl.20.30

Det ble en forrykende fotballkamp på Fjell stadion denne varme sommerkvelden hvor Nybyen All Star møtte de grønnkledde fra Skoger. Det tok ikke mange minuttene før det sto 1-0 til Nybyen etter at Hansi hadde presset en Skogerspiller til å legge ballen på sølvfat til Andre som la ballen kontant i mål.

Skoger utligner på et frispark hvor ballen blir slått inn i feltet og deres store spiller klarer å heade ballen i mål...litt dårlig markering i forkant av målet.

Nybyen bølger opp i angrep og denne gang er det Lasse som får en perfekt pasning fra Arne som roper om en 45 graders pasning tilbake, pasningen blir litt for upresis men det gjør ingenting da Hansi dukker opp og scorer et flott mål, 2-1.

Nok en gang utligner Skoger på en corner og stillingen er 2-2.

Nybyen gir seg ikke og en situasjon foran Skoger sitt mål ender med en avslutning fra Henning som igjen går via et Skogerbein og i mål - 3-2 til pause.

2.omgang blir mer eller mindre Nybyen sin.

4-2  Nils-Petter scorer etter godt forarbeid av Muharrem

5-2  Hansi vinner en ball på siden sin og forserer mot keeper, avslutter med tunnel på keeper.

6-2 Andre scorer etter nydelig forarbeid av Henning

6-3 Utligning av Skoger etter litt klabb og babb i feltet.

7-3 Andre gjør sitt 3 mål etter pasning fra Hansi

8-3 Andre scoorer sitt 4 mål etter nok en krempasning fra Henning.

Mange utmerker seg i dag, mest imponerende at Henning som fikk seg en skikkelig smell sist kamp går ut og gjør sin beste kamp i år. Involvert i masse både forover og bakover, en solid match.

Andre gjør jobben med sine 4 mål samt at han stadig er et uromoment for alle forsvarsspillere. Han var meget fornøyd med de nye skoene (se bilde)

Hansi gjør en solig kamp, det samme gjør Muharrem - masse innsats.

Arne og Gunnar gjør en solid jobb bakover sammen med Ole og Lasse K. Artig med storseier igjen - nå venter Glassverket borte neste uke.