Nybyen - Slemmestad 2 (2-0)

mandag 5. september 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

I dag møtte vi Slemmestad 2 på hjemmebane, vi visste at dette kom til å bli en slite kamp etter forrige oppgjør.


Nybyen - Slemmestad 2-0 (1-0)

     

Kampfakta

Dato søndag 5. mai 2024
Sted Gulskogen kunstgress
VærforholdGrått og trist
Tilskuere
Målscorere13 min - Anders N (Trygve) 75 min - Anders N (Jochen)
LagoppstillingRuben T, Ruben A, Geir, Daniel, Lars Petter, Thusy, Niklas, Trygve, Nidhun, Anders N, Ståle, Jan Henrik, Håvard, Jochen, Alex, Bakken, Burim
Beste spillere3p - Anders N 2p - Burim 1p - Ståle
KortIngen (Fanuelsen var jo ikke der)

Highlights fra 1. omgang

Det var Slemmestad som yppet mest i begynnelsen, men vi skjerpet oss. Og tok tak i spillet vårt, å begynte å spille litt fotball som vi gjorde før ferien. Selv om Slemmestad yppet seg litt frempå. Så var det vi som hadde de farligste sjansene. Etter 13 min så får Anders N, en fin pasning fra Trygve?? Og Anders tar den nydelig ned og setter fart. Han kommer til dødlinjen og dribler en spiller og kliner den i tverrleggeren og inn. 1-0 til Nybyen.. Etter det målet så virker det som Slemmestad mister litt trua, men det kunne fort blitt farlig hvis de ville ha prøvd. Det er vi som har ballen mest i 1 omgang. Vi går til pause med 1-0 ledelse. Ruben A hadde blant annet en heading i tverrleggeren.

 

Highlights fra 2. omgang

Etter pausen, så prøver Slemmestad seg igjen. De er farlig frempå noen ganger, men det blir ikke mer enn det. Ballen går frem og tilbake på banehalvdelene, men det er vi som er farligst frempå nok engang. Håvard prøvde på en frekkis inne i fem meteren, kommer lavt innlegg fra siden. Og Håvard prøve å hæle den inn, men bommer så vidt.. I det 75 min kommer vi på en bra kontring, der Jochen?? sender Anders N alene mot keeper. Anders gjør ingen feil å kliner til ved siden av keeper 2-0 til Nybyen. Og han dreper kampen, etter det målet så har vi veldig kontroll. Og kampen ebber ut til seier for de oransje og blå. 

 

Konklusjon

Til tider spiller vi veldig fin fotball, vi har mye å vokse på som ett lag, men klarer vi å holde på denne stallen noen år til så blir det fort opprykk. Samtidlig så er det viktig at alle møter opp på treninger og kamper. Da blir det mer samspill i laget, og det er viktig. Dette var morsomt å se på, endelig en opptur for oss igjen.

 
blog comments powered by Disqus