Strømsgodset - Nybyen

fredag 24. juni 2011 skrevet av: Christopher Sjøgren

På denne triste dagen, ble dagen bare enda verre. Det endte med 4-1 tap mot Godset 3

Målscorere24 min - Anders N (Su)
LagoppstillingBurim, Anders F, Nidhun, Thusy, Anders N, Håvard, Lars Petter, Ruben T, Trygve, Emi, Gunnar, Lasse, Yngve, Daniel
Beste spillere3p Burim 2p Anders N 1p Su
Kort

Highlights fra 1. omgang

Det startet bra, vi tok ledelsen etter 24 min, ved en fin gjennombrudds pasning fra Su, som Anders N setter enkelt i mål. Og da startet Godset sitt lag å funke, 10 min senere, skyter en av dem rett utenfor 16 meteren, men ballen skifter retning på ryggen til en annen og det er 1-1. Bare et par minutter senere kommer dem på høyre side og kan gå hele veien inn. 2-1 til Godset. Det er ikke mye mer å si om denne omgangen enn at Emi brant noen store sjanser.

Highlights fra 2. omgang

I andre omgang så starter det greit, men etter 5 min så får Godset dagens 3 mål og i det 65 min så fastsetter de kampen til 4-1 da har vi 25 min igjen av kampen, som vi prøve å komme inn i kampen igjen, men det vil seg ikke for oss i dag. Emi alene har 4-5 store sjanser. Anders N har en stor en også, det ender 4-1 til Godset.

Konklusjon

I dag har vi sinnsykt sløseri (Emi), også gir vi bort gavepakker plus at vi er uheldige. dagens lys punkt var Burim, som var veldig god i forsvaret vårt, men det holder jo ikke. Det er ikke mer å si enn at vi tar ferie nå og kommer sterkere tilbake på høsten.